Liposuctie virtuala – Cel mai nou tratament corporal cu rezultate spectaculoase!

Tratamentul de cavitatie (numita si liposuctie virtuala) reprezintă un fenomen creat de unde acustice cu intensitate foarte mare şi frecvenţă joasă, care distrug adipocitele definitiv. Undele acustice determină dilatări şi comprimări extrem de rapide care se succed în adipocit, la nivelul vacuolei de grasime, determinând apariţia unor viduri (bule cavitaţionale).   

Tratamentul de cavitatie provoaca mişcări ale lichidelor în timpul diferitelor faze (de expansiune şi compresie), creează tensiuni mari la nivelul celulei, care “rup” (prin implozie) membrana adipocitului iar materialul celular (grăsime, reziduuri, colesterol) este preluat de limfa şi drenat prin sistemul limfatic.
Tratamentul de liposuctie virtuala prin cavitatie nu este dureros sau invaziv, nu induce efecte secundare şi este o reală alternativă la liposucţia chirurgicală.

Tratamentul de Cavitatie se desfasoara in trei etape:

 • Efect termic – se realizeaza prin radiofrecventa, ce creste temperatura in profunzime, fapt ce determina inmuierea si distrugerea celulelor adipoase care au incorporata o cantitate mai mare de grasime, eliminand-o pe cea in exces.
 • Cavitatie. Se foloseste un dispozitiv mobil pentru zona stricta de corp impreuna cu o crema speciala ce determina diminuare instantanee si vizibila a celulitei.
 • Efect mecanic. In acesta ultima etapa se va realiza un masaj de drenaj si de accelerare a circulatiei limfo-sangvine. Grasimea topita de cavitatie este eliminata prin drenaj.

Folosind aceasta noua metoda de slabire in numai cateva sedinte de tratament se poate realiza un nou contur corporal. Dupa 30 de minute, in rinichi si in ficat se vor descarca atatea grasimi si colesterol cat se strang dupa o masa copioasa. Tocmai de aceea este necesar sa efectuati si o sedinta de drenaj limfatic deoarece toate aceste grasimi pot incarca ficatul si rinichii. Rezultatul este o accelerare a metabolismului si a schimburilor de lichide in interiorul adipozitatilor, cu rol in drenarea grasimilor metabolizate si eliminarea lor pe cale naturala, transpiratie si urina. Persoanelor care se supun tratamentului cu cavitatie li se recomanda: un regim alimentar corect, sa desfasoare usoare activitati fizice, sa bea 2 litri de apa zilnic. Toate acestea pentru a se obtine un maxim de rezultate. Cu o zi inainte de tratament sa nu consume grasimi si sa tina o dieta bazata numai pe alimente cu un continut mic de grasimi. Pentru obtinerea unor rezultate optime, este recomandat ca in acelasi interval de 72 de ore dupa fiecare sedinta de tratament de slabire sa fie consumate alimente sarace atat in grasimi cat si in zaharuri, dar cu continut ridicat in fibre (legume, fructe) precum si lichide neindulcite. Sa se faca miscare cat se poate post cavitatie, foarte benefic urcatul scarilor, mers pe jos sau alergare usoara. Aceasta tehnica poate fi folosita pe urmatoarele zone: brate, coapse, fese, genunchi, gambe si abdomen.

FRECVENTA SI REZULTATE

Numarul de sedinte trebuie limitat la o sedinta pe saptamana, timp de 6 – 10 saptamani. Tratamentul se realizeaza in conditii de siguranta si confort maxim.La sfirsitul ciclului de tratamente se recomanda un tratament de mentinere la fiecare 3 luni.Tratamentul de liposuctie virtuala prin cavitatie ofera un nou contur corporal. Terapia are efect instantaneu similar unei liposuctii chirurgicale si reduce grasimea localizata. 

BENEFICII

 • distrugerea tesutului adipos (dezintegrarea celulelor adipoase);
 • remodelarea progresiva a profilului corporal;
 • disparitia aspectului de coaja de portocala cu eliminarea clasicilor noduli celulitici;
 • realizarea unei bune oxigenari si revascularizari a tesutului subcutanat;
 • reactivare a microcirculatiei periferice si al drenajului lichidelor;
 • imbunatatirea  tonusului si elasticitatii pielii;
 • stimularea circulatiei venoase si limfatice;
 • prevenirea varicelor;
 • prevenirea tromboflebitei;
 • indepartarea spasmelor si a durerilor muscular;
 • eficienta certa in cazul acumularilor de grasime superficiale si non-volumetrice.

CONTRAINDICATII: astm brosic, diabet, cancer, tumori , tromboflebita, hemofilie sau tratament cu anticoagulante, hemoragii, hipertrigliceridemie (colesterol ridicat), steatoza hepatica sau orice afectiune a ficatului, pietre la rinichi ori alte deficiente renale, leziuni dermatice, boli de piele, cicatrici, anumite boli ereditare, hernie, epilepsie, boli cardiace, stimulator cardiac sau alte dispozitive electronice implantate, afectiuni vasculare grave, tija metalica, interventii chirurgicale recente (5-6 luni), sarcina, perioada de alaptare, menstruatie, steriletul (daca este confectionat din material metalic, cele din plastic neavand nici o contraindicatie).