SEQUIN COMPLET CHANGE 270LEI

Posted

SEQUIN COMPLET CHANGE 270LEI

Remodelare Corporala, Faciala & Epil cosmetic, contine:

1 TRATAMENT CORPORAL COMPLET

9 sedinte Electrostimulare la Tunel IR (30’)– reprezinta un mix de terapii pentru slabire ultrarapida pasiva si termosudatie datorita careia nu trebuie sa mai faci aerobic sau fitness.  Rezultatul, o piele mai fermă, muşchi mai supli, centimetri dispăruţi ca prin farmec.

9 sedinte FAST SLIM (15’) –slabire ultra-rapida. Tratament cu efect instantindicat persoanelor care vor sa arate mai “compact” si care au nevoie sa intreintr-o anumita rochie care sta

3 sedinte Drenaj limfatic  - eliminarea lichidelor in exces cat si a reziduurilor nocive, toxinelor si deseurilor metabolice din organism prin presoterapie. Realizat prin aparatul Presso Simphony

1 PACHET EPILAT TRADITIONAL COMPLET

Epilat lung + inghinal simplu + axila – epilare cu ceara traditionala sau de unica folosinta

!!! Cea mai buna metoda de epilare este dupa termosudatie, atunci cand porii sunt deschisi, durerea dispare, rezultatul fiind o piele catifelata fara fir de par!!!

1 TRATAMENT FACIAL COMPLET

Microdermabraziune (15’) – exfoliaza delicat primul strat de celule de la nivelul pielii folosind capete de tratament cu cristale de diamante. Trateaza acneea, creste elasticitatea fetei prin stimularea producerii de colagen, anticearcan, antirid, antivergeturi.

Ultrasunete (15’) – directioneaza particulele active ale cremelor si gelurilor (colgane si anti-ageing ) in profunzime, la  1 cm. In acelasi timp au efect de stimulare al metabolismului celular si al activarii de fibroblasti necesari producerii de colagen.